Over ons

Even voorstellen:

Mijn naam is Nikki en ik ben eigenaresse van Professionails By Nikki. Ik heb een nagelsalon aan huis en daarnaast verkoop ik in mijn webshop professionele nagel producten.

Vanaf kleins af aan heb ik altijd de ambitie gehad om een eigen bedrijf te starten. Ik was altijd in de weer met nagels, alle skills werden uit de kast getrokken om met nagellak de mooiste nailart te maken. Dit is later gaan uitbreiden naar interesse voor de kunstnagels. Vanaf mijn 12e ben ik op mijzelf gaan oefenen met acrylnagels. Inmiddels zijn we heeel wat jaren verder, en wil ik graag andere meiden helpen met deze zelfde passie. 

De producten in mijn webshop zijn met veel zorg uitgekozen om jou van de beste producten te kunnen voorzien. Service staat bij mij ontzettend hoog, net als de passie die ik heb voor dit vak! Vergeet je me niet te volgen op social media? Ik zou het leuk vinden als je mij tagt in foto’s met gebruikte producten van Professionails By Nikki. 

Veelgestelde vragen

Het is belangrijk om het juiste product voor het juiste type nagel te gebruiken. Niet elk product kan op elke nagel.

Hard product (acrylgel, acryl, harde buildergel):

  • Alle nagels. Dun/sterk/flexibel
  • Alle lengtes
  • Geschikt voor verlenging en of vormcorrecties.

Flexibel product ( BIAB, rubberbase)

  • Harde nagels
  • Normale nagels
  • Korte nagels

Als het product loslaat van de nagelplaat kan dit diverse oorzaken hebben.

  • Verkeerd product bij het nageltype
  • Verkeerde voorbereiding van de natuurlijke nagel
  • Verkeerde applicatie

Mocht je twijfelen hoe het kan dat je product loslaat neem dan zeker contact met ons op. Wij kijken heel graag met je mee om erachter te komen wat er fout gaat en er voor te zorgen dat de producten op de juiste manier gebruikt worden.

Jazeker! Al onze producten zijn vegan en dierproefvrij.

Je mag je pakket binnen 14 dagen aan ons retourneren. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar ons Retourbeleid

Helaas is het niet mogelijk om de korting achteraf te verrekenen.

Nee. Je kunt 1 code per keer gebruiken

De folie kun je drukken in de plaklaag van je gelpolish, of je gebruikt een foliegel.

Wij streven er naar om bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 11:00 dezelfde dag nog te versturen. Meestal heb je deze de volgende werkdag in huis. Het kan voorkomen dat er wijzigingen optreden en het een dagje langer kan duren voordat je pakket verzonden wordt. Rond de feestdagen is het drukker bij PostNL waardoor het voor kan komen dat je bestelling er langer over doet.

Verzendkosten :


NL:

€ 4,95 / gratis vanaf € 75,00

Belgie:

€ 9,99


Overige EU landen:

€ 12,95